Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mantı Hamuru
- 250 g un
- 1 yumurta
- 1 tk tuz
- 100 g su
- 1 tk limon suyu
Yoğurt Sosu
- 2 diş sarımsak
- 250 g yoğurt, tam yağlı
- ¼ tk tuz, damak tadına göre
Mantı İçi
- 40 g soğan, ikiye bölünmüş
- 5 dal maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 150 g dana kıyma
- ¼ tk tuz, damak tadına göre
- ¼ tk toz karabiber, damak tadına göre
- un, serpmek için
- su, mantıları pişirmek için
Salçalı Tereyağ Sosu
- 1 ½ - 2 yk tereyağı
- 1 tk kuru nane
- 2 yk domates salçası
- 1 tk tatlı kırmızı toz biber
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1850 kJ / 442.2 kcal
- Protein
- 17.5 g
- Sacharidy
- 55.3 g
- Tuk
- 16.5 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 2.7 g
- Sodík
- 955.1 mg
Alternativní recepty
Temel Makarna ve Pizza sosu
30 min
Baklava
6h 30min
Buharda Lahanalı ve Etli Çin Mantısı
1h 35 min
Tavuk Nugget
30 min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
Žádné hodnocení
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Yumurtalı Farfalle
1h 30min
Ev Yapımı Erişte
1h 5min
İçli Köfte
2 Std.
Kremalı Fransız Salata Sosu
5 Min
Taze Makarna Hamuru
1 Std.
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1h 10min