Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g irmik
- 25 g antep fıstığı, tuzsuz
- 300 g süt
- 300 g su
- 300 g şeker
- 100 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2 cm), yağlamak için ekstra tereyağı
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsiyon
- Kalorie
- 12258.9 kJ / 2930 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 465 g
- Tuk
- 105.8 g
- Nasycený tuk
- 59.7 g
- Vláknina
- 9.9 g
- Sodík
- 184.6 mg
Alternativní recepty
Süt Helvası
2 godz. 25 min
Fındıklı Tahin Pekmez
1 Std. 10 Min
Tahinli Un Helvası (Tosmankara)
20 Min
Haşhaşlı Cevizli Gümüşhacıköy Çöreği
50min
Revani
12h 40min
Yer Fıstığı Şekerlemesi
1h 30min
Buğday Salatası
35 Min
Bardak Tatlısı
8h 15min
Keşkül
3h 20min
Şerbetli Yoğurt Tatlısı
3sa 15 dk
İrmikli Puding
20 Min
Sultan Lokumu
40min