Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g irmik
- 25 g antep fıstığı, tuzsuz
- 300 g süt
- 300 g su
- 300 g şeker
- 100 g tereyağı, parçalara bölünmüş (2 cm), yağlamak için ekstra tereyağı
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsiyon
- Kalorie
- 12258.9 kJ / 2930 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 465 g
- Tuk
- 105.8 g
- Nasycený tuk
- 59.7 g
- Vláknina
- 9.9 g
- Sodík
- 184.6 mg
Alternativní recepty
Antep Fıstıklı Vegan Dondurma
4h 15 min
Güllaç
3 Std. 25 Min
Glütensiz Ballı Muhallebi
4h 15 min
Acı Biberli Sebze
1h 5min
Tahinli Un Helvası (Tosmankara)
20 λεπτ.
Etsiz Çiğ Köfte
50 λεπτ.
Tahin Pekmez
15 λεπτ.
Cheesecake (Pişmeyen)
5ωρ. 30 λεπτ.
Yoğurt Soslu Buğday Salatası
1h 5min
İrmikli Puding
20 λεπτ.
Limonlu Pişmeyen Cheesecake
8ωρ. 15 λεπτ.
Kabak Tatlısı
7 Std.