Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g hardal
- 30 g bal
- 1 kırmızı chili biberi, çekirdeksiz
- 5 - 10 g taze zencefil (ince dilimlenmiş)
- 15 g limon suyu
- 100 g yoğurt
-
20
g kanola yağı
nebo 20 g zeytinyağı - ½ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 2 yk frenk soğanı (ince doğranmış)
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 1626.8 kJ / 388.8 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 25.3 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1767.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1 godz.
Kahve, Kakule ve Kakaolu Bademler
Žádné hodnocení
Zencefilli Salata Sosu
10min
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1h 10min
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Žádné hodnocení
Rokalı Pesto
10min
Kinoalı Mercimek Köftesi
26h
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 min
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25min
Kırmızı Biberli ve Kabak Çekirdekli Çiğ Brokoli Salatası
10min
Buharda Pişmiş Çipura ve Renkli Biberler
25min
Kıymalı Domates Soslu Tam Buğday Spagetti
1 godz. 25 min