Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g hardal
- 30 g bal
- 1 kırmızı chili biberi, çekirdeksiz
- 5 - 10 g taze zencefil (ince dilimlenmiş)
- 15 g limon suyu
- 100 g yoğurt
-
20
g kanola yağı
nebo 20 g zeytinyağı - ½ tk tuz
- 2 tutam karabiber
- 2 yk frenk soğanı (ince doğranmış)
- Nutriční hodnoty
- na 250 g
- Kalorie
- 1626.8 kJ / 388.8 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 39.1 g
- Tuk
- 25.3 g
- Nasycený tuk
- 3.7 g
- Vláknina
- 3.2 g
- Sodík
- 1767.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Körili Coleslaw
10 min
Focaccia
2 godz. 45 min
Karışık Sebzeli Vejetaryen Fideua
Žádné hodnocení
Kuşkonmaz ve Safranlı Risotto
35 min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h
Midyeli Penne
1h 5min
Zencefilli Bezelye Çorbası, Brokoli Eşliğinde Limonlu Somon
50 min
Kremalı Semizotu Çorbası ve Zeytin Soslu Brokoli
Žádné hodnocení
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Kremalı Fransız Salata Sosu
5 min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 min