Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g su
- 160 g havuç, verev kesilmiş (0.5 cm)
- 500 g yer elması, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 diş sarımsak
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- 140 g portakal suyu
- 2 dal dereotu, sadece yaprakları
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsiyon
- Kalorie
- 3604 kJ / 860.8 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Tuk
- 50.1 g
- Vláknina
- 67.3 g
Alternativní recepty
Mantarlı Ispanaklı Peynirli Kiş
1 Std. 45 Min
Sütlü Ispanak Çorbası
45 Min
Armut ve Nar ile Buharda Pancar Püresi
1 Std. 5 Min
Pancar Salatası
15 Min
Zeytinyağlı Enginar
1 Std.
Buharda pişmiş brokoli
20min
Buharda pişmiş bezelye
20min
Fırın Mücver
50 Min
Cevizli Kereviz Salatası
10 Min
Lor Peyniri
30min
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
55 min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2 Std. 5 Min