Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g su
- 160 g havuç, verev kesilmiş (0.5 cm)
- 500 g yer elması, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 2 diş sarımsak
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 1 tk tuz
- ½ tk karabiber
- 140 g portakal suyu
- 2 dal dereotu, sadece yaprakları
- Nutriční hodnoty
- na 4 porsiyon
- Kalorie
- 3604 kJ / 860.8 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Tuk
- 50.1 g
- Vláknina
- 67.3 g
Alternativní recepty
Zeytinyağlı Enginar
1h
Bulgurlu maydanoz salatası
25 Min
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar
2h 5min
Terbiyeli Kerevizli Kuzu
1h 15min
Cevizli Kereviz Salatası
10min
Köri ve Zencefilli Balkabağı Çorbası
50min
Zeytinyağlı Fava
35 Min
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 Min
Yeşil Elmalı Kereviz Çorbası
55p
Ispanak Başı
40min
Plaska
1h 15min
Zeytinyağlı Pırasa
30p