
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
10 - 15
g di lievito fresco
nebo 1 cucchiaino colmo di lievito secco - 100 g di zucchero
- 270 g di acqua
- 6 cucchiai di olio extravergine di oliva + q.b. per ungere
- 500 g di farina manitoba
- 1 cucchiaino di sale
- 1000 g di uva nera a metà e senza semini
- 1 cucchiaino di semi di anice
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 494 kcal / 2067 kJ
- Protein
- 9 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 93 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schiacciata con l'uva
2hod.
Pan co' Santi
7hod.
Crostini con crema di milza
1hod.
Gnudi toscani
40min
Peposo toscano
1hod. 30min
Bozza pratese
2hod. 45min
Castagnaccio
1hod.
Paté di fegatini
30min
Crostini con fegatini di pollo
40min
Pici all'aglione
1hod. 25min
Pappa al pomodoro
35min
Schiacciata fiorentina
50min