Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- 10 g de beurre pour le moule
- 4 œufs, blancs et jaunes séparés
- 1 pincée de sel
- 100 g de sucre en poudre
- 50 g de farine de blé
- 60 g de fécule de maïs
Le bavarois
- 4 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 500 g de fraises fraîches
- 200 g de sucre en poudre
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
Le montage
- 1 kiwis, coupés en tranches
- ½ banane, coupée en tranches
- 1 orange, les segments seulement
- 100 g de fraises fraîches
- 100 g de framboises fraîches
- Nutriční hodnoty
- na 6 portions
- Kalorie
- 13021 kJ / 3091 kcal
- Protein
- 55 g
- Sacharidy
- 481 g
- Tuk
- 107 g
- Vláknina
- 28 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Choux vanillés
1h 20 min
Tarte magique aux fraises
1h 30 min
Fondant chocolat en robe de fruits
3 godz. 45 min
Crème pâtissière
15min
Menu gourmand - Vacherin poire-chocolat
19 godz.
Choux vanille-framboise
2 godz. 30 min
Crème brûlée
2 godz. 40 min
Gâteau au café et à la vanille
5h 15 min
Baba au whisky, crème chocolat-noisette
12h
Bavarois à la framboise sur gâteau noix et chocolat
13h 15min
Tarte au citron
12h
Tarte au citron meringuée sans œuf
3h