
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- 175 g de sucre en poudre
- 65 g de poudre d'amande
- 65 g de noisettes en poudre
- 50 g de farine de blé
- 70 g de lait
- 320 g de blancs d'œufs (10 œufs env.)
La crème au praliné
- 4 jaunes d'œufs
- 20 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre pommade
- 65 g de pralin maison (voir "Conseil(s)")
- 20 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 406.1 kcal / 1693.5 kJ
- Protein
- 6.8 g
- Tuk
- 23.8 g
- Sacharidy
- 39.9 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Sodík
- 53.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème pâtissière
15min
Tartelette framboise-pistache comme un macaron
3hod.
Tarte tropézienne façon paris-brest
3hod.
Chouquettes à la crème pralinée
2hod. 15min
Crème d'amande
10min
Tartelettes melon-fenouil sur pâte sablée à l'anis
1hod. 30min
Fions vendéens (ou flans maraîchins)
12hod.
Tarte tropézienne
3hod.
Tarte amandine aux poires
3hod. 25min
Crème catalane
4hod. 25min
Mille-feuille classique à la vanille
7hod. 10min
Flan pâtissier à la vanille
13hod. 15min