Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le biscuit
- 175 g de sucre en poudre
- 65 g de poudre d'amande
- 65 g de noisettes en poudre
- 50 g de farine de blé
- 70 g de lait
- 320 g de blancs d'œufs (10 œufs env.)
La crème au praliné
- 4 jaunes d'œufs
- 20 g d'eau
- 200 g de sucre en poudre
- 200 g de beurre pommade
- 65 g de pralin maison (voir "Conseil(s)")
- 20 g de sucre glace maison
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 1693.5 kJ / 406.1 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 39.9 g
- Tuk
- 23.8 g
- Nasycený tuk
- 10.3 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 53.5 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mini-saint-honoré
2 Std.
Tartelette bavaroise poire et caramel
4h 5min
Gâteau breton aux pruneaux
12h
Croustade gasconne aux pommes
45min
Crème catalane
4 godz. 25 min
Gâteau de biscuits à la vanille
4 godz. 30 min
Saint-honoré au citron
2 Std. 25 Min
Mille-feuille à partager
1h 45min
Eclairs comme un Paris-Brest
1h 40min
Mont-blanc revisité
4h 20min
Flan pâtissier à la vanille
13 Std. 15 Min
Tarte tropézienne
3h