Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa di noci
- 25 g di gherigli di noci
- 75 g di bevanda a base di riso
- 100 g di olio di arachidi
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Impasto tortelli
- 40 g di farina di grano saraceno
- 160 g di farina di grano duro + q.b. per infarinare
- 2 uova
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di acqua
Ripieno tortelli
- 250 g di polpa di zucca a pezzi (2 cm)
- 250 g di cipolla rossa a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
nebo ½ dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 150 g seitan
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2789 kJ / 710 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 51.7 g
- Tuk
- 43.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta integrale con crema di fave
40min
Tiramisù al tè verde e cardamomo
2h 10min
Ravioli al radicchio rosso e noci (vegan)
1h 40min
Lasagnetta con zucca e funghi
1 Std. 15 Min
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Tagliatelle di farro al pesto di avocado
1 Std.
Ravioli ripieni di tofu affumicato e verdure
1 Std. 30 Min
Budino al pistacchio (vegan)
4h 15min
Pasta fresca (vegan)
1 Std. 10 Min
Lasagne alla bolognese (vegan)
2h
Pesto alla genovese (vegan)
10 Min
Lasagne con castagne, zucca e finocchietto selvatico
55 min