Kompatibilní verze
Tramezzino con patè di carciofini, crema di ricotta e bresaola
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Paté di carciofini
- 2 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 120 g di cuore di carciofo sott'olio, sgocciolati
- ½ cucchiaino di aceto bianco
- 1 pizzico di sale
- 20 g di olio extravergine di oliva
Crema di ricotta
- 60 g di ricotta fresca, sgocciolata
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 3 filetti di erba cipollina fresca sminuzzata
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di succo di limone, spremuto fresco
Terminare la preparazione
- 3 fette di pane bianco in cassetta
- 40 g di bresaola
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3343 kJ / 799 kcal
- Protein
- 25.3 g
- Sacharidy
- 43.1 g
- Tuk
- 58.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofini sott'olio
721h 30min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4h 10min
Canapè ai carciofi e senape (per 2 persone)
20min
Cocottine di fave
40 min
Baccalà con spinaci gratinato e crema di zucchine e carote
1 Std.
Paté di olive
10 Min
Salatini di pasta sfoglia con tris di creme ai pepi
2h
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 Min
Cannelloni di fave
50 min
Patè di pomodori secchi e tonno
15 Min
Tartine con gelatina
2u. 30min
Pasta fresca ai fiori di zucchina
1 Std. 15 Min