Scarpazza sarzanese

Scarpazza sarzanese

4.3 10 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 2hod. 30min.
8 porzioni

Suroviny

Ripieno
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 600 g di bietole, le foglie lavate
  • 400 g di foglie di borragine lavate
  • 200 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 100 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
  • 300 g di porri a pezzi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
  • 2 uova
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Sfoglia
  • 200 g di acqua
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 1 pizzico di sale
  • 500 g di farina tipo 0

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 1322.7 mg
Protein 28.1 g
Kalorie 2770 kJ / 661.6 kcal
Tuk 36.4 g
Vláknina 3.7 g
Nasycený tuk 12.6 g
Sacharidy 56.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...