Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ripieno
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 600 g di bietole, le foglie lavate
- 400 g di foglie di borragine, lavate
- 200 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 300 g di porri a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di salsiccia di maiale fresca, sgranata
- 2 uova
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Sfoglia
- 500 g di farina tipo 0
- 200 g di acqua
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2770 kJ / 661.6 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Sacharidy
- 56.2 g
- Tuk
- 36.4 g
- Nasycený tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 1322.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di gambi di bietole e pane raffermo
1h
Quiche di zucchine e fiori di zucchina
2 godz. 20 min
Torta pasqualina
2u. 5min
Torta salata bietole e uova
2h
Quiche salata ai carciofi
1 godz. 20 min
Focaccine con carciofi croccanti (per 2 persone)
3h 40min
Cappon magro
4h 30min
Torta alle bietole
3h
Torta salata porri e bietole
1 godz. 30 min
Torta de gee
1 godz. 30 min
Baccalà alla ligure
1h
Polpettone fagiolini e patate
1 godz. 30 min