Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di cipolle dorate, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 100 g di olio di oliva
- 70 g di passata di pomodoro
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi (vedere consigli)
- 1 foglia di alloro secca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- ½ cucchiaino di chili in polvere
- 1000 g di latte
- 120 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1435.1 kJ / 343.3 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà ricco della Vigilia (TM6)
1h
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1 Std. 40 Min
Baccalà alla Soutelo
30min
Insalata russa di rape rosse e maionese allo zenzero
40min
Salsa carciofi e fagioli
1h 10min
Lasagne di tacchino con crema di zucca
1 Std. 40 Min
Brandada di baccalà alla portoghese
1h 30min
Faraona delle feste con arance e castagne
2j 30 menit
Baccalà alla portoghese
1h 10min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10min
Ravioli alle erbe aromatiche e crema di ortiche
1 Std. 50 Min