Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 250 g di cipolle dorate, a pezzi
- 3 spicchi di aglio
- 100 g di olio di oliva
- 70 g di passata di pomodoro
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato, a pezzi (vedere consigli)
- 1 foglia di alloro secca
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- ½ cucchiaino di chili in polvere
- 1000 g di latte
- 120 g di farina tipo 00
- 50 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1435.1 kJ / 343.3 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 22.8 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari in umido
55 Min
Pasticcio di baccalà
1 Std. 30 Min
Baccalà alla ligure
1h
Tortine alla creme brulèe
1 Std. 5 Min
Frittelle di baccalà
1 Std. 5 Min
Mousse salmone e aneto
10 Min
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6h 15min
Sandwich alle cime di rapa
50min
Lasagnette con pancetta, patate e carciofi (per 2 persone) (senza glutine)
1h 10min
Blinis al pepe con crema di carciofi
1h
Tortino di verdure al Bitto
1h 10min
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10min