Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura allo zenzero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 4 filetti di orata fresca
Filetti di orata
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di patate, pelate e a fettine (½ cm)
- 4 pizzichi di sale
- 20 olive nere denocciolate
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1280 kJ / 306 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40 Min
Branzino al cartoccio
1ωρ. 10 λεπτ.
Filetti di branzino alla pizzaiola
45 Min
Salmone al cartoccio
35min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Branzino al sale aromatico
55min
Tonno allo zenzero e melagrana
40 Min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Filetto di orata con peperoni
25 Min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 Min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1ωρ. 10 λεπτ.
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min