Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura allo zenzero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 4 filetti di orata fresca
Filetti di orata
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di patate, pelate e a fettine (½ cm)
- 4 pizzichi di sale
- 20 olive nere denocciolate
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1280 kJ / 306 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40 min
Salmone al cartoccio
35min
Orata al sale
40 min
Cernia con salsa mediterranea
40 min
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1 godz. 10 min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 min
Dentice agli agrumi
45 min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40 min
Pesce spada agrumato
35min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min