
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura allo zenzero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 4 filetti di orata fresca
Filetti di orata
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di patate pelate e a fettine (½ cm)
- 4 pizzichi di sale
- 20 olive nere denocciolate
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 306 kcal / 1280 kJ
- Protein
- 32.8 g
- Tuk
- 14.1 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40min
Orata al cartoccio con zucca e frutta secca
40min
Spada alle erbe con olive
40min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1hod. 10min
Pesce spada all'arancia
40min
Pesce spada agrumato
35min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Filetti di orata al cartoccio con crema di lenticchie
40min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1hod. 20min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min