Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinatura allo zenzero
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di vino bianco
- 1 cucchiaio di succo di limone
- 1 cucchiaino di zenzero in polvere
- 4 filetti di orata fresca
Filetti di orata
- 1 spicchio di aglio
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di patate, pelate e a fettine (½ cm)
- 4 pizzichi di sale
- 20 olive nere denocciolate
- olio extravergine di oliva q.b.
- 500 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1280 kJ / 306 kcal
- Protein
- 32.8 g
- Sacharidy
- 11.9 g
- Tuk
- 14.1 g
- Vláknina
- 1.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmone al cartoccio
35min
Salmone alla menta con pepe rosa e zenzero
35min
Filetti di merluzzo con composta di cipolle al balsamico
1h
Pesce spada all'arancia
40min
Orata al sale
40min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Filetto di orata con peperoni
25min
Salmone e carciofi al Varoma
55min
Branzino al vapore con cous cous erbe e limone
35min
Pesce spada agrumato
35min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min