Spaghettini al sugo di cozze e vongole

Spaghettini al sugo di cozze e vongole

4.5 4 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 1hod. 5min
4 porzioni

Suroviny

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
    4 - 5 rametti
  • di cozze, pulite
    1000 g
  • di vongole, pulite
    500 g
  • di acqua
    500 g
  • di olio extravergine di oliva
    20 g
  • di cipolla a pezzi (2-3 cm)
    50 g
  • di aglio
    1 spicchio
  • peperoncino piccante fresco senza semi, preferibilmente rosso
    1
  • di vino bianco, secco
    50 g
  • di passata di pomodoro
    300 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di pepe macinato fresco
    1 pizzico
  • di pasta secca tipo spaghettini
    320 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 432 kcal / 1807 kJ
Protein 13 g
Tuk 17 g
Sacharidy 61 g
Vláknina 4 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...