Spaghettini al sugo di cozze e vongole

Spaghettini al sugo di cozze e vongole

4.5 4 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 5min.
4 porzioni

Suroviny

  • 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1000 g di cozze, pulite
  • 500 g di vongole, pulite
  • 500 g di acqua
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
  • 1 spicchio di aglio
  • 1 peperoncino piccante fresco senza semi, preferibilmente rosso
  • 50 g di vino bianco, secco
  • 300 g di passata di pomodoro
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe macinato fresco
  • 320 g di pasta secca tipo spaghettini

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 13 g
Kalorie 1807 kJ / 432 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 61 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...