Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 - 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di cozze, pulite
- 500 g di vongole, pulite
- 500 g di acqua
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di cipolla a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco senza semi, preferibilmente rosso
- 50 g di vino bianco, secco
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 320 g di pasta secca tipo spaghettini
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1807 kJ / 432 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di carote con salsa allo yogurt
Žádné hodnocení
Penne risottate con le cozze
1 Std. 5 Min
Contorno di verdure
25 Min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 Min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 Min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Spezzatino di manzo
1 Std. 50 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Integratore per le difese immunitarie
5 Min