Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di olio extravergine di oliva
-
100
g di porcini freschi a fette
nebo 30 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua per 20 minuti e strizzati - 100 g di funghi champignon freschi a fette
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1200 g di acqua
- 300 g di pasta all'uovo, secca, tipo tagliatelle o altro formato di pasta a scelta
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1659.4 kJ / 396.2 kcal
- Protein
- 11.4 g
- Sacharidy
- 53.7 g
- Tuk
- 13.4 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisù
5 godz. 40 min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 Min
Tortiglioni salsiccia e funghi
35 min
Tagliatelle di carote e zucchine
Žádné hodnocení
Bocconcini di pollo e peperoni con pappardelle
40 Min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Minestrone
45 Min
Risotto allo zafferano di Mund
45 Min
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 Min
Penne alla puttanesca
35 min
Penne all'arrabbiata
Žádné hodnocení
Spaghetti al sugo di pancetta
35 min