Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
4 - 5
rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
nebo 4 - 5 rametti di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate - 250 g di acqua + q.b.
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 30 g di scalogno a metà
- 3 spicchi di aglio
-
1
peperoncino rosso piccante piccolo, senza semi
(volitelně)
nebo ⅓ di cucchiaino di peperoncino rosso secco (volitelně) - 50 g di vino bianco, secco (volitelně)
- 120 g di pomodori ciliegino a metà
- 40 - 50 g di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 350 g di pasta secca, tipo penne o pasta corta di formato simile
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2011 kJ / 480 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 5.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Tiramisù
5 Std. 40 Min
Arancini di riso
3h 5min
Spaghetti aglio, olio e peperoncino
30 Min
Farfalle con vongole e pomodorini
Žádné hodnocení
Tortiglioni salmone e gamberetti
40 Min
Fusilli alle cozze piccanti
Žádné hodnocení
Spaghettini al sugo di cozze e vongole
1h 5 min.
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Cannelloni
1 Std. 20 Min
Linguine ai gamberoni
30 Min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min