Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 80 g azeite
- 10 g salsa
- 10 g coentros
- 800 g línguas de bacalhau demolhadas
- 200 g tomate em pedaços
- 200 g vinho branco
- 1 pitada de pimenta
- 40 g manteiga
- 1 malagueta vermelha
- 300 g arroz p/ risoto
- 900 g água
- 1 cubo de caldo de peixe
- 1 c. chá de sal marinho
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2027 kJ / 485 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 42 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalhau à Soutelo
25min
Arroz de tamboril e camarão
45 min
Risoto de espargos e açafrão
35min
Risoto de dourada
1u.
Risoto de polvo
1h 10min
Caldeirada de enguias à moda de Aveiro
40min
Risoto de camarão, espargos e açafrão
45 min
Risoto de tamboril
50min
Risoto de bacalhau com grão
40min
Risoto de bacalhau com grelos e broa de avintes
1u.
Risoto de bacalhau com hortelã
30min
Risoto de bacalhau
50min