Zařízení & příslušenství
锅烧河鳗
Příprava 20min.
Celkový 45min.
3 人份
Suroviny
-
猪板油 切丁25 克
-
葱 打葱结10 克
-
姜 切片2 片
-
河鳗 切大块,约5厘米长500 克
-
料酒20 克
-
冰糖25 克
-
老抽25 克
-
生抽15 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
-
水150 克
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
32.2 g
Kalorie
1774 kJ /
424 kcal
Tuk
25.5 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
16.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
品味江南
69 recepty/-ů
Čína
Čína