Zařízení & příslušenství
韭菜炒虾仁
Příprava 5min.
Celkový 10min.
2 人份
Suroviny
-
蒜头10 克
-
油10 克
-
黑木耳,干的 泡发后切丝40 克
-
韭菜 切段120 克
-
虾仁100 克
-
新鲜辣椒 切片½ 根
-
盐¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
7.828 g
Kalorie
468 kJ /
111 kcal
Tuk
5.462 g
Vláknina
4.549 g
Sacharidy
7.638 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
台湾四季家常菜
71 recepty/-ů
Čína
Čína