韭菜炒虾仁

韭菜炒虾仁

3.7 12 rating
Příprava 5min.
Celkový 10min.
2 人份

Suroviny

  • 蒜头
    10 克
  • 10 克
  • 黑木耳,干的 泡发后切丝
    40 克
  • 韭菜 切段
    120 克
  • 虾仁
    100 克
  • 新鲜辣椒 切片
    ½ 根
  • ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 7.828 g
Kalorie 468 kJ / 111 kcal
Tuk 5.462 g
Vláknina 4.549 g
Sacharidy 7.638 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...