Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Hähnchenbrust, in Würfeln (2-3 cm)
- 100 g Tikka-Paste (siehe Tipp)
- 40 g Ghee (siehe Tipp)
- 150 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
- 10 g Koriander, frisch, abgezupft
- 3 Knoblauchzehen
- 2 grüne Chilischoten, frisch, halbiert, nach Wunsch entkernt
- 1 TL Salz
- 2 TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 2 TL Koriander, gemahlen
- ½ TL Kurkuma, gemahlen
- 100 g Wasser
- 70 g Tomatenmark
- 500 g Sahne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2642 kJ / 632 kcal
- Protein
- 44 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 44 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Würzig gebratene Udon-Nudeln mit Ente und Sesam
25min
Koriander-Naan
1 godz. 15 min
Tikka-Paste
1 godz.
Chicken Tikka
3h 30min
Ghee
20min
Chicken Korma
45min
Chicken Saag
50min
Hähnchen-Cashew-Curry
40min
Meatballs Tikka Masala
50min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 godz. 10 min
Chicken Tikka Masala
45min
Koreanisch frittiertes Hähnchen
3 Std. 10 Min