Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ bouquet de persil frais, et un peu pour la finition
- 2 gousses d'ail
- 60 g d'oignon, coupé en deux
- 80 g de carotte, coupée en morceaux
- ½ c. à café de paprika fort en poudre
- 10 g de concentré de tomate
- 40 g d'huile d'olive
- 800 g de tomates concassées en conserve
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- ¼ c. à café de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 500 g d'haricots blancs en conserve, égouttés
- 2 branches d'origan frais, effeuillées et hachées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1155 kJ / 276 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 12.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Potée de haricots azuki à la provençale
13h
Zaalouk d’aubergine
45min
Soupe complète aux pois chiches, poireau et chorizo
35min
Chili sans viande
1h
Paëlla aux haricots rouges
1h 15min
Potée de haricots blancs aux poivrons
13h
Bolognaise aux lentilles vertes
40min
Curry d'aubergines, tomates et pois chiches
35min
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30min
Soupe danoise aux pois cassés
1h
Mars - Tajine de carottes et pois chiches
45min
Chakchouka aux merguez et pois chiches
35min