Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 220 g d'eau
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 20 g de levure boulangère fraîche
- 400 g de farine à pain, type Manitoba
- 30 g d'huile de tournesol, et un peu pour huiler
- 1 c. à café de sel
La garniture
- 100 g de tomates concassées en conserve
- 1 - 2 feuilles de basilic frais, et 3-4 feuilles pour la finition
- 2 - 3 pincées de sel
- 1 pincée de poivre fraîchement moulu
- 30 g d'huile d'olive extra vierge, et un peu pour huiler
- farine de blé, pour fariner
- 10 tomates cerise, coupées en deux
- 45 g de roquette, lavée et séchée
- 200 g de fromage burrata, coupé en morceaux
- 45 g de roquette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3489 kJ / 834 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 99 g
- Tuk
- 38 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pizza basilic, courgette et chèvre
2 godz.
Menu veggie - Avocado toasts aux pois chiches et tomates cerise
1h
Calzone
2 Std. 50 Min
Pizza capricciosa
1 Std. 40 Min
Pizza blanche à la roquette
1 Std. 35 Min
Penne au pesto et jambon cru
15 Min
Pains pita à l'aubergine, œuf et sauce yaourt
35 Min
Pizza au pesto, poire et gorgonzola
2 Std. 35 Min
Pizza tomate et roquette
1h
Pizzas marinara
3h
Avocado toasts, citron et tomates
10 min
Bruschettas jambon fumé, tomate et basilic
15 Min