Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Mehl
- 30 g Zucker
- 40 g Butterschmalz
- 80 g Marsala
- 1 Prise Salz
- 1 Ei, verquirlt
- Öl zum Frittieren
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Zucker
- 4 Streifen Orangenschale, unbehandelt (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 500 g Ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 20 Stück
- Kalorie
- 15654 kJ / 3738 kcal
- Protein
- 85 g
- Sacharidy
- 369 g
- Tuk
- 200 g
- Vláknina
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pandoro
4 Std. 20 Min
Arancini Siciliani
5h
Tiramisu
5h 20 min
Babas au citron
1h 30min
Earl Grey Kulfi
8j 35 menit
Zitronenhälften mit Granita
5h
Focacce mit Oliven
2h
Pavlova mit Apfel-Orangen-Kompott
2 Std. 10 Min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Granita Siciliana
3h 20 min
Riesengarnelen in Cognac
20min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min