Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Mehl
- 30 g Zucker
- 40 g Butterschmalz
- 80 g Marsala
- 1 Prise Salz
- 1 Ei, verquirlt
- Öl zum Frittieren
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Zucker
- 4 Streifen Orangenschale, unbehandelt (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 500 g Ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 20 Stück
- Kalorie
- 15654 kJ / 3738 kcal
- Protein
- 85 g
- Sacharidy
- 369 g
- Tuk
- 200 g
- Vláknina
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gyoza mit Koriander-Mayo-Dip und Fischfüllung
1h 15min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Panettone mit Schokostückchen
4 Std. 30 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2h 20min
Schweinebauch mit Kimchi
35min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 Std. 10 Min
Risotto alla Milanese
35min
Dumplings
45min
Crostata mit Vanillecreme
2h
Arancini Siciliani
5 Std.
Tiramisù
3h 20min