Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Mehl
- 30 g Zucker
- 40 g Butterschmalz
- 80 g Marsala
- 1 Prise Salz
- 1 Ei, verquirlt
- Öl zum Frittieren
Füllung und Fertigstellung
- 150 g Zucker
- 4 Streifen Orangenschale, unbehandelt (à 1 x 4 cm), dünn abgeschält
- 100 g Zartbitter-Schokolade, in Stücken
- 500 g Ricotta
- Nutriční hodnoty
- na 20 Stück
- Kalorie
- 15654 kJ / 3738 kcal
- Protein
- 85 g
- Sacharidy
- 369 g
- Tuk
- 200 g
- Vláknina
- 18 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tiramisu
5h 20min
Focaccia mit Kirschtomaten
2 Std. 45 Min
Neapolitanischer Kranz
2 Std. 15 Min
Babas au citron
1h 30min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Granita Siciliana
3 Std. 20 Min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Risotto milanese
35 min
Frittata italiana
20min
Focaccia mit Käse-Oliven-Creme
2 Std. 10 Min
Mini-Focacce Phantasie
2 godz. 5 min
Focaccia mit Sardellen
1h 45 min