Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g Zucker
- 50 g Mandeln, blanchiert
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 180 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 2 Prisen Salz
- ½ Vanilleschote, in Stücken (1 cm)
- 1 Zitrone, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Eigelb
- 250 g Milch
- 250 g Sahne
- 40 g Speisestärke
- 150 g rote Johannisbeeren
- 150 g Heidelbeeren
- 250 g Erdbeeren
- 2 TL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1463 kJ / 350 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 44 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Torta della nonna
2 Std. 10 Min
Madeleines
35min
Frei geformte Aprikosen-Blaubeer-Tarte
3 Std.
Argentinische Alfajores (Mürbteigkekse)
1 godz.
Focaccia auf apulische Art
1h 40min
Pandoro
3 Std.
Torta della nonna
4 Std.
Pandoro
4 Std. 20 Min
Focaccia di Mandorla
2j
Brioche
1j 50 menit
Panettone mit Schokostückchen
4 Std. 30 Min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 Std.