Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 160 g Zucker
- 50 g Mandeln, blanchiert
- 300 g Mehl und etwas mehr zum Bemehlen
- 180 g Butter, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 1 Ei
- 2 Prisen Salz
- ½ Vanilleschote, in Stücken (1 cm)
- 1 Zitrone, Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst
- 2 Eigelb
- 250 g Milch
- 250 g Sahne
- 40 g Speisestärke
- 150 g rote Johannisbeeren
- 150 g Heidelbeeren
- 250 g Erdbeeren
- 2 TL Puderzucker
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1463 kJ / 350 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 21 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 44 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e Fagioli
35 min
Pandoro
4h 20min
Tiramisu
5h 20min
Focaccia di Mandorla
2h
Focaccia Tonnata
1 godz. 30 min
Geeiste Schoko-Profiteroles
12h
Cannoli (Die Sopranos)
1 godz. 30 min
Focaccia mit Salsiccia
2h
Lombardische Aprikosentarte
1h 15min
Focaccia mit Sardellen
1 godz. 45 min
Focaccia mit Rosmarin
1h
Risotto alla Milanese
35 min