Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de carne de cerdo limpia, en cubos, semi congelada (vea el consejo)
- 100 g de col blanca, en trozos y sin tallo
- 40 g de cebollín
- 5 g de jengibre, fresco y pelado
- 2 hongos shiitake secos, hidratados en agua tibia y escurridos
- ½ cdita de sal fina
- ¼ cdita de pimienta negra molida
- 1 cdita de salsa de soya
- 1 cdita de azúcar refinada
- 1 cdita de salsa de ostión
- ⅛ cdita de polvo de 5 especias
- 1 cda de fécula de maíz
- 1 cdita de aceite de ajonjolí
- pan al vapor, 1 receta completa (ver receta)
- 1100 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 781 kJ / 186 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panes al vapor
40min
Ramen japonés
1 godz. 40 min
Salsa de cacahuate
10 min
Yakisoba de camarón
35min
Pan al vapor relleno de cerdo (Nikuman)
2 godz.
Sushi California
1 godz.
Tamales dulces de pasas
2 godz.
Pizza con mozzarella de nuez de la India TM6
12 godz. 50 min
Rollos primavera de camarón con salsa agridulce
1 godz. 15 min
Panes al vapor rellenos de cerdo (Baozi)
2 godz. 10 min
Adobo al pastor
10 min
Pulpo con soya y mantequilla
1 godz. 40 min