Kompatibilní verze
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pechuga de pato a la naranja
- 2 pechugas de pato, con piel (aprox. 250 g - 350 g, 3 cm de grosor)
- ¼ cdita de sal
- ⅛ cdita de pimienta negra molida
- 1850 g agua, y la necesaria para sumergir las bolsas
- 1 naranja, en rebanadas (3-5 mm)
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco
Sabayón de naranja
- 40 g de jugo de naranja
- ½ cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ⅛ cdita de sal
- 2 pizca de pimienta blanca molida
- 1 pizca de pimienta de cayena molida
- 4 yemas de huevo, a tempertatua ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1737 kJ / 415 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz jazmín al vapor con té limón
40min
Pulpo en chile morita TM6
1h 30min
Bacalao a la Vizcaina
1h 15 min
Arroz jazmín con coco
50min
Ropa vieja en cocción lenta TM6
4 Std. 15 Min
Pan vegetariano con gravy
1h 20 min
Sopa de camarón y hoja santa
25 min
Pulpo con puré de betabel y chile manzano
2h
Cerdo salteado con vegetales estilo Chino TM6
1h 20 min
Pipián de acuyo
20 min
Huevos ahogados en cazuela
45min
Filete de res en salsa de chile morita
40min