
Kompatibilní verze
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pechuga de pato a la naranja
- 2 pechugas de pato, con piel (aprox. 250 g - 350 g, 3 cm de grosor)
- ¼ cdita de sal
- ⅛ cdita de pimienta negra molida
- 1850 g agua y la necesaria para sumergir las bolsas
- 1 naranja en rebanadas (3-5 mm)
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco
Sabayón de naranja
- 40 g de jugo de naranja
- ½ cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ⅛ cdita de sal
- 2 pizca de pimienta blanca molida
- 1 pizca de pimienta de cayena molida
- 4 yemas de huevo a tempertatua ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 415 kcal / 1737 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 4 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sopa fría de pepino y camarones
5min
Langostinos tikka masala (Hestan Cue™)
25min
Sal de comino
5min
Salsa holandesa con pimiento rojo y paprika TM6
15min
Salsa Soubise TM6
30min
Cocción de arroz jazmín (200 g) TM6
35min
Camarones con salsa de jitomate, azafrán y anchoas
35min
Chutney de mango y tamarindo
20min
Pescado a la sal con salsa de perejil y limón
40min
Camarones con chicharrón y salsa de mango
40min
Mole Negro
2hod.
Pan brioche
14hod.