Kompatibilní verze
Pechuga de pato a la naranja con sabayón de naranja Al vacío TM6
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pechuga de pato a la naranja
- 2 pechugas de pato, con piel (aprox. 250 g - 350 g, 3 cm de grosor)
- ¼ cdita de sal
- ⅛ cdita de pimienta negra molida
- 1850 g agua, y la necesaria para sumergir las bolsas
- 1 naranja, en rebanadas (3-5 mm)
-
30
g de jugo de limón recién exprimido
nebo 30 g de vinagre blanco
Sabayón de naranja
- 40 g de jugo de naranja
- ½ cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ⅛ cdita de sal
- 2 pizca de pimienta blanca molida
- 1 pizca de pimienta de cayena molida
- 4 yemas de huevo, a tempertatua ambiente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 1737 kJ / 415 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 30 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz para sushi
40min
Salsa pesto
10 Min
Camarones agridulces Al vacío TM6
1h 15 min
Muslos de pollo Teriyaki Al vacío TM6
2 Std. 5 Min
Poro sofrito 200 g
20 Min
Crema de champiñones
20 Min
Cebollas sofritas 300 g
20 Min
Cebollas sofritas 200 g
20 Min
Zanahorias glaseadas con miel Al vacío TM6
1 Std. 20 Min
Tagine de pollo con narajas caramelizadas
35 Min
Mejillones con salsa de jitomate
45 Min
Pulpo fácil con papas y cilantro
1 Std. 25 Min