Zařízení & příslušenství
Sumac and Tahini Houmous
Příprava 5min.
Celkový 10min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves2
-
tinned chickpeas rinsed, drained (1 x 400 g tin, see tip)240 g
-
tahini (see tip)40 g
-
extra virgin olive oil plus extra for drizzling60 g
-
lemon finely grated zest only and 30 g juice1
-
sumac plus extra for sprinkling3 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
vegetable crudités (e.g. carrots, celery, peppers), for serving400 - 500 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
268 mg
Protein
7 g
Kalorie
1436 kJ /
347 kcal
Tuk
27 g
Nasycený tuk
4 g
Sacharidy
16 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Post-partum
8 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Coconut Dhal
20min.
Pea and Mint Soup
20min.
Asian Chopped Salad
20min.
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45min.
Basil Pesto
10min.
Aubergine, Coconut and Peanut Curry
25min.
Cavolo Nero and Roasted Chickpea Salad
25min.
Houmous
13hod. 30min.
Coconut and Spinach Dahl
50min.
Butternut Squash and Coconut Soup
30min.
Best Basic Houmous
5min.
Sumac-spiced Houmous
5min.