
Zařízení & příslušenství
Vegetable Soup
Příprava 15min
Celkový 35min
6 portions
Suroviny
-
potatoes cut in pieces (see tip)300 g
-
tomatoes halved100 g
-
onions quartered80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces400 g
-
fresh parsley cut in pieces2 sprigs
-
fine sea salt adjust to taste½ tsp
-
ground black pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water adjust to taste (see tip)600 g
-
unsalted butter diced20 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
105.2 kcal /
440.2 kJ
Protein
3.2 g
Tuk
3 g
Sacharidy
17.2 g
Vláknina
3.6 g
Nasycený tuk
1.8 g
Sodík
346.3 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook 2018
174 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko