
Zařízení & příslušenství
Vegetable soup
Příprava 15min
Celkový 35min
6 portions
Suroviny
-
potatoes cut in pieces (see tip)300 g
-
tomatoes cut in halves100 g
-
onions cut in halves80 g
-
garlic clove1
-
mixed vegetables (e.g. carrots, turnips, leeks), cut in pieces400 g
-
fresh parsley2 sprigs
-
salt adjust to taste½ tsp
-
ground pepper to taste¼ - ½ tsp
-
water adjust to taste600 g
-
butter20 g
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
90 kcal /
375 kJ
Protein
2 g
Tuk
3 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

The Basic Cookbook
174 recepty/-ů
Švýcarsko
Švýcarsko