Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 4 Schalotten
- 20 g Olivenöl
- 250 g Perlgraupen, mittel oder grob, gewaschen
- 200 g Weißwein
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 2 getrocknete Lorbeerblätter
- 1 Nelke
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1509 kJ / 360 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bulgur-Brokkoli-Eintopf
30 Min
Polenta
30 Min
Graupenrisotto mediterran
50 Min
Perlgraupenrisotto
1h
Schwäbische Pfitzauf
40 Min
Currybohnen mit Reis
40 Min
Polenta-Taler
1 Std. 10 Min
Lachsfrikadellen mit Gurkensalat
1h 15 min
Dinkel-Risotto mit Kerbel und Räucherkäse
35 min
Graupen-Erbsen-Risotto
40 Min
Rotkohl-Risotto
50 Min
Zitronen-Linsen-Sauce zu Nudeln
30 Min