Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Judías pintas en vinagreta
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) (lavadas y escurridas)
- 30 g de cebolleta
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre de manzana
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Salteado de morcilla y compota de manzana y cebolleta
- 20 g de aceite de oliva
- 20 g de piñones
- 200 g de morcilla de cebolla sin piel
- 30 g de vino blanco
- 80 g de cebolleta en rodajas
- 150 g de manzanas reineta (sin piel ni semillas cortada en trozos)
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1323 kJ / 316 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Tuk
- 28.4 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Parmentier de setas
1 Std. 10 Min
Sepia con ratatouille
1 Std.
Chipirones, morcilla y manzana
1 Std.
Ensalada templada de berros con pulpo y langostinos para dos
10 Min
Flan de bacalao con piquillos al ajillo
1 Std.
Tarros con verduras de verano
8 godz. 35 min
Aperitivos de hojaldre
25 Min
Crema parmentier al ajo con mejillones a la naranja
30 Min
Bacalao fresco con crema de huevo
30 Min
Crema de puerros y pera con jamón
40 Min
Pizza marinera
1 Std. 40 Min
Ensalada de escarola, pollo y granada
15 Min