Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Judías pintas en vinagreta
- 400 g de judías rojas cocidas (en conserva) (lavadas y escurridas)
- 30 g de cebolleta
- 60 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de vinagre de manzana
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
Salteado de morcilla y compota de manzana y cebolleta
- 20 g de aceite de oliva
- 20 g de piñones
- 200 g de morcilla de cebolla sin piel
- 30 g de vino blanco
- 80 g de cebolleta en rodajas
- 150 g de manzanas reineta (sin piel ni semillas cortada en trozos)
- 1 pellizco de sal
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1323 kJ / 316 kcal
- Protein
- 6.8 g
- Sacharidy
- 8.1 g
- Tuk
- 28.4 g
- Vláknina
- 3.3 g
Alternativní recepty
Crema de queso manchego con tomatitos y aceituna negra
30 min
Milhojas de bacalao ahumado y gelatina de tomate
6h 20min
Huevos rellenos de quesitos, cebolleta y apio
30 min
Tosta de caponata de manzana con sardinillas
45 min
Rape en salsa de turrón y de azafrán
30 min
Bacalao a la catalana con pasas y piñones
45 min
Ensalada de arroz de remolacha con gulas
35 min
Volovanes de bacalao
50 min
Canelones de calabacín y salmón con salsa al curry
30 min
Bonito en salsa de sobrasada y tomatitos
30 min
Bacalao con ajetes y pilpil
25 min
Ensalada de escarola, pollo y granada
15 Min