Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 300 g Rindfleisch, geschnetzelt
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 800 g Wasser
- 250 g Spätzle, trocken
- 1 rote Paprika (170 g), in Streifen
- 170 g Champignons, frisch, in Scheiben oder aus der Dose, abgetropft
- 2 Gewürzgurken (ca. 80 g), in Scheiben
- 30 g Zitronensaft
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Curry
-
100
g Saure Sahne
nebo 100 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2034 kJ / 485 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schweinefilet Asia
1 Std. 15 Min
Bohnen-Tomaten-Sauce mit Schweinefleisch
45 Min
Schweinefilet mit Senfsauce
50 Min
Hähnchengulasch mit Frischkäsesauce
30 Min
Fusilli mit Geschnetzeltem
1 Std.
Italienisches Schweineragout
50 Min
Schnelles Hähnchengulasch
40 Min
Hähnchen Jägerart
35 Min
Chinesische Nudeln mit Gemüse und Schweinefilet
50 Min
Geschnetzelte Hähnchenbrust mit Gemüse und Curryreis
2 Std. 10 Min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 Min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 Std. 25 Min