Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Öl
- 300 g Rindfleisch, geschnetzelt
- 1 ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 800 g Wasser
- 250 g Spätzle, trocken
- 1 rote Paprika (170 g), in Streifen
- 170 g Champignons, frisch, in Scheiben oder aus der Dose, abgetropft
- 2 Gewürzgurken (ca. 80 g), in Scheiben
- 30 g Zitronensaft
- 2 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Curry
-
100
g Saure Sahne
nebo 100 g Schmand
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2034 kJ / 485 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 19 g
- Vláknina
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli mit Geschnetzeltem
1h
Rindergeschnetzeltes Stroganoff
1 godz. 40 min
Rinderragout mit Bohnen
50min
Hähnchen Jägerart
35min
Curry-Huhn mit Champignons und Basmatireis
35min
Italienisches Schweineragout
50min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Chinesische Nudeln mit Gemüse und Schweinefilet
50min
Geschnetzelte Hähnchenbrust mit Gemüse und Curryreis
2h 10 min
Schnelles Hähnchengulasch
40min
Schweine-Tomaten-Geschnetzeltes mit Gnocchi
1h