Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund Blattpetersilie, ohne Stiele
- ½ Bund Thymian, ohne Stiele
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Öl
- 500 g Schweineschnitzel, gewürfelt
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
- ½ TL Salz
- ½ TL Zucker
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Weißwein
- 150 g Pilze, in mundgerechten Stücken (siehe Tipp)
- 700 g Kartoffeln, in kleinen Stücken
- 500 g gemischtes Gemüse (Möhren, Brokkoli, Blumenkohl, Steckrüben, Paprika), in kleinen Stücken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1854 kJ / 442 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 10.2 g
Alternativní recepty
Rindfleischeintopf
1u. 40min
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1h 10min
Rindfleisch in Rotwein
2j 15 menit
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3j
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45min
Paprikagulasch
1h 25min
Bohnen-Tomaten-Sauce mit Schweinefleisch
45min
Überbackenes Schweineschnitzel mit Kartoffeln
1h 10min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45min
Schnelles Hähnchengulasch
40 min
Filet-Sauerkraut-Topf
50min
Fisolenfleisch
1h