Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de queso provolone ahumado, en trozos
- 50 g de cebolla
- 30 g de aceite de oliva virgen extra
-
100
g de speck tirolés cortado en lonchas finas
nebo 100 g de beicon curado en lonchas - 350 g de arroz arborio (de 15 min de cocción)
- 50 g de vino blanco seco
- 800 g de caldo de carne hirviendo
- 1 sobre de azafrán
- 1 cucharadita de sal
- 30 g de mantequilla
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1853 kJ / 443 kcal
- Protein
- 17.19 g
- Sacharidy
- 45.12 g
- Tuk
- 21.57 g
- Vláknina
- 1.26 g
Alternativní recepty
Risotto con queso brie, jamón ahumado y nueces
25min
Pollo con salsa gorgonzola
40 Min
Risotto a la milanesa
30min
Risotto al vino tinto
25min
Pappardelle con ragú de cordero
45min
Risotto de salmón e hinojo
25min
Risotto al limón con pimienta y mejorana
25min
Risotto con pera y gorgonzola
30min
Risotto cuatro quesos
25min
Risotto al limón
25min
Farfalle a los cuatro quesos
25min
Risotto de parmesano y tomates secos
35min