Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa holandesa
- 100 g de mantequilla en trozos
- 20 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 2 yemas de huevo (sin nada de clara)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Huevos escalfados
- 6 huevos a temperatura ambiente
- 1500 g de agua
- 50 g de vinagre
- 1 chorrito de aceite de oliva (para engrasar el cestillo)
Montaje del plato
-
6
lonchas de beicon
nebo 6 lonchas de jamón serrano - 6 rebanadas de pan tostado
- 1 trufa negra fresca (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 12.85 g
- Sacharidy
- 9.81 g
- Tuk
- 25.82 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Curry de cordero, pepinos a la menta y cous cous en cocción lenta TM6
9 Std.
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30 min
Nems de langostinos con emulsión de piña
25 min
Salsa holandesa
15min
Brochetas de pez espada con salsa Teriyaki
40 min
Rosbif
26 godz. 20 min
Tinga de pollo
40 min
Gambones con gabardina y salsa cesar de eneldo
1h
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 min
Fingers de mozzarella light con salsa de yogur
1h 10 min
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1h
Bao buns con gambones crujientes
1h