Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa holandesa
- 100 g de mantequilla en trozos
- 20 g de agua
- 1 cucharadita de zumo de limón
- 2 yemas de huevo (sin nada de clara)
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Huevos escalfados
- 6 huevos a temperatura ambiente
- 1500 g de agua
- 50 g de vinagre
- 1 chorrito de aceite de oliva (para engrasar el cestillo)
Montaje del plato
-
6
lonchas de beicon
nebo 6 lonchas de jamón serrano - 6 rebanadas de pan tostado
- 1 trufa negra fresca (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1360 kJ / 325 kcal
- Protein
- 12.85 g
- Sacharidy
- 9.81 g
- Tuk
- 25.82 g
- Vláknina
- 0.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Huevos poché con salsa de salmón ahumado y aguacate
30 Min
Bruschetta de tomate con huevo a baja temperatura
40 Min
French toast (Kramer contra Kramer)
5h
Huevos benedict con aguacate y holandesa de azafrán
1 Std.
Bagels con salmón ahumado y rúcula
2 Std.
Salsa holandesa
15 Min
Crema thai de langostinos y coco
30 Min
Cochinita pibil
3 godz. 50 min
Bombones de gambón y su bisque
1 Std. 50 Min
Mantequilla Café de París
10 Min
Huevos poché con beicon y piquillos
35 Min
Huevos benedictinos
1 Std.