Huevos Benedict

Huevos Benedict

4.1 90 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
6 raciones

Suroviny

Salsa holandesa
  • 100 g de mantequilla en trozos
  • 20 g de agua
  • 1 cucharadita de zumo de limón
  • 2 yemas de huevo (sin nada de clara)
  • 1 pellizco de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
Huevos escalfados
  • 6 huevos a temperatura ambiente
  • 1500 g de agua
  • 50 g de vinagre
  • 1 chorrito de aceite de oliva (para engrasar el cestillo)
Montaje del plato
  • 6 lonchas de beicon
    6 lonchas de jamón serrano
  • 6 rebanadas de pan tostado
  • 1 trufa negra fresca (volitelně)

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 12.85 g
Kalorie 1360 kJ / 325 kcal
Tuk 25.82 g
Vláknina 0.7 g
Sacharidy 9.81 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...