Risotto al vino tinto

Risotto al vino tinto

4.2 88 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 25min
6 raciones

Suroviny

  • de cebolla roja en trozos
    60 g
  • de aceite de oliva
    30 g
  • de arroz de grano redondo
    350 g
  • de vino tinto
    200 g
  • de caldo de carne hirviendo
    800 g
  • de sal
    1 pellizco
  • de mantequilla
    20 g
  • de queso parmesano cortado en lascas
    30 g

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 267 kcal / 1116 kJ
Protein 5.73 g
Tuk 7.04 g
Sacharidy 45.17 g
Vláknina 1.29 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...