
Zařízení & příslušenství
Risotto al vino tinto
Příprava 10min
Celkový 25min
6 raciones
Suroviny
-
de cebolla roja en trozos60 g
-
de aceite de oliva30 g
-
de arroz de grano redondo350 g
-
de vino tinto200 g
-
de caldo de carne hirviendo800 g
-
de sal1 pellizco
-
de mantequilla20 g
-
de queso parmesano cortado en lascas30 g
Nutriční hodnoty na 1 ración
Kalorie
267 kcal /
1116 kJ
Protein
5.73 g
Tuk
7.04 g
Sacharidy
45.17 g
Vláknina
1.29 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Cocina italiana
80 recept
Španělsko
Španělsko