Risotto al vino tinto

Risotto al vino tinto

4.2 92 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
6 raciones

Suroviny

  • 60 g de cebolla roja en trozos
  • 30 g de aceite de oliva
  • 350 g de arroz de grano redondo
  • 200 g de vino tinto
  • 800 g de caldo de carne hirviendo
  • 1 pellizco de sal
  • 20 g de mantequilla
  • 30 g de queso parmesano cortado en lascas

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 ración

Protein 5.73 g
Kalorie 1116 kJ / 267 kcal
Tuk 7.04 g
Vláknina 1.29 g
Sacharidy 45.17 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...