Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 - 400 g de lomo de salmón fresco sin piel ni espinas (calidad de sushi) congelado un mínimo de 48 horas y cortado en dados de 1 cm
- 6 pellizcos de sal
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 8 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 4 tiras de piel de lima (solo la parte verde)
- 100 g de cubitos de hielo
- 60 g de zumo de limón
- 30 g de zumo de lima
- 1 diente de ajo
- 1 trozo de jengibre fresco de aprox. 2 cm
- 1 ramillete de cilantro fresco (reserve 12 hojas para decorar)
- 30 g de aceite de sésamo tostado
- 200 g de cebolla roja en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 200 g de maíz en conserva
- ½ - 1 cucharadita de tabasco verde
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 225 kJ / 54 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 2.6 g
- Tuk
- 3.2 g
- Vláknina
- 0.5 g
Alternativní recepty
Ceviche de corvina
2 Std. 40 Min
Ceviche de bacalao
20min
Causa limeña
1 Std. 10 Min
Guacamole
10min
Pesto
10min
Langostinos con lima y puré de aguacate
1h 20min
The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal)
174h
Tiradito de lubina
15min
Tartar de buey
10min
Ceviche de pulpo
10min
Steak tartare
30min
Causa limeña de atún
1h 20min