Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 100 g cebola
- 3 dentes de alho
- 250 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g cogumelos frescos
- 30 g azeite
- 300 g tomate maduro cortado em quartos
- 360 g atum em lata escorrido (aprox. 4 latas)
- 1 c. sopa de orégãos
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 600 g leite
- 60 g farinha
- 20 g manteiga
- 1 c. chá de sumo de limão
- 200 g placas de lasanha
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2137.7 kJ / 510.9 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 47.5 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 487 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fofo de peixe
1 Std. 10 Min
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Lasanha
1 Std. 30 Min
Lasanha de chouriço e salsicha
1 Std. 5 Min
Lasanha
50 Min
Penne de atum com manjericão
35 Min
Bacalhau à comadre
1 Std. 10 Min
Bacalhau com natas
40 Min
Gratinado de bolonhesa
1 Std.
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1 Std. 5 Min
Lasanha de frango e espinafres
1 Std. 40 Min
Lasanha de atum e espinafres
1 Std. 15 Min