Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 100 g cebola
- 3 dentes de alho
- 250 g cenoura cortada em pedaços
- 200 g cogumelos frescos
- 30 g azeite
- 300 g tomate maduro cortado em quartos
- 360 g atum em lata escorrido (aprox. 4 latas)
- 1 c. sopa de orégãos
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 600 g leite
- 60 g farinha
- 20 g manteiga
- 1 c. chá de sumo de limão
- 200 g placas de lasanha
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2137.7 kJ / 510.9 kcal
- Protein
- 32.5 g
- Sacharidy
- 47.5 g
- Tuk
- 21.2 g
- Nasycený tuk
- 8.4 g
- Vláknina
- 4 g
- Sodík
- 487 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de atum
1h 10min
Fofo de peixe
1h 10min
Gratinado de bolonhesa
1h
Penne de atum com manjericão
35min
Lasanha
1h 30min
Lasanha
50min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50min
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1h 5min
Lasanha de atum e espinafres
1 Std. 15 Min
Bacalhau gratinado com camarão
50min
Bacalhau com natas
40 min
Bacalhau à comadre
1h 10min