Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1700 g água
- 2 c. chá de sal
- 500 g esparguete
- 2 dentes de alho
- 120 g cebola
- 150 g pimento vermelho
- 30 g azeite
- 400 g tomate em lata
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo caldo de legumes - ½ c. chá de piripíri em pó
- 1 c. chá de colorau
- 350 g atum em lata escorrido
- Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2085.7 kJ / 498.5 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 68.6 g
- Tuk
- 11.4 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1119.7 mg
Alternativní recepty
Salada-russa
50 min
Arroz de atum com espinafres e feijão
25 min
Penne com atum
30 min
Massa com frango e orégãos
30 min
Penne de atum com manjericão
35 min
Arroz de frango com ervilhas
45 min
Esparguete à carbonara
30 min
Esparguete com frango
40 min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50 min
Penne com carne picada
45 min
Massa da quinta
40 min
Salada de massa com atum e vinagrete de manjericão
30 min