Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g água
- 1 pitada de sal
- 700 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em rodelas
- 400 g bacalhau demolhado
- 4 ovos
- 180 g azeite
- 600 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 1 pitada de pimenta
- 1 folha de louro
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Azeitonas pretas q.b. p/ guarnecer
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2661 kJ / 636 kcal
- Protein
- 49.4 g
- Sacharidy
- 30.4 g
- Tuk
- 34.6 g
- Nasycený tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 4.3 g
- Sodík
- 4771.8 mg
Alternativní recepty
Caldeirada à algarvia
3h
Lulas guisadas
50min
Caldeirada de Lulas
45 min
Bacalhau à Brás
25min
Bacalhau à moda de Braga
40 min
Rancho
2h 45min
Rojões com castanhas
2 Std. 40 Min
Arroz de lulas
1h
Massada de peixe
55min
Carne de porco à alentejana
2h 30min
Polvo à lagareiro
1h 30min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1h 10min