Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g azeite
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 100 g tomate em pedaços
- 320 g atum em lata escorrido (4 latas aprox.)
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 350 g leite
- 25 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. chá de sal
- 100 g natas
- 2 ovos
- 20 g coentros
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 455 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 36 g
- Tuk
- 24 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa com atum e brócolos no forno
30 Min
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1h
Penne com atum e feijão-verde no forno
50 Min
Penne com atum
30 Min
Penne de atum com manjericão
35 Min
Gratinado de bolonhesa
1h
Lasanha de atum
1h
Fofo de peixe
1h 10min
Gratinado de peixe
1h 10min
Empadão de carne
1 Std. 20 Min
Massa com espinafres e fiambre no forno
40min
Empadão de arroz
1 Std. 20 Min