Empadão de atum

Empadão de atum

4.4 377 rating
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 10min.
6 doses

Suroviny

  • azeite
    30 g
  • cebola
    150 g
  • dentes de alho
    2
  • tomate em pedaços
    100 g
  • atum em lata escorrido (4 latas aprox.)
    320 g
  • batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
    1000 g
  • leite
    350 g
  • manteiga
    25 g
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • sal
    1 c. chá de
  • natas
    100 g
  • ovos
    2
  • coentros
    20 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 22 g
Kalorie 0 kJ / 455 kcal
Tuk 24 g
Sacharidy 36 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...