
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g azeite
- 150 g cebola
- 2 dentes de alho
- 100 g tomate em pedaços
- 320 g atum em lata escorrido (4 latas aprox.)
- 1000 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços pequenos
- 350 g leite
- 25 g manteiga
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 1 c. chá de sal
- 100 g natas
- 2 ovos
- 20 g coentros
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 455 kcal / 0 kJ
- Protein
- 22 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de carne
1hod. 20min
Lasanha
1hod. 30min
Fofo de peixe
1hod. 10min
Penne de atum com manjericão
35min
Empadão de arroz e carne
1hod. 15min
Empadão de arroz com cogumelos e frango
1hod.
Bacalhau à Brás
25min
Lasanha de atum
1hod.
Gratinado de bolonhesa
1hod.
Empadão de arroz
1hod. 20min
Penne com atum
30min
Bacalhau com natas
40min