Rissalat med æg og tun

Rissalat med æg og tun

3.5 2 rating
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 portioner

Suroviny

  • vand
    1200 g
  • salt plus ekstra efter smag
    1 tsk
  • ris, parboiled (kogetid ca. 15 minutter)
    250 g
  • æg
    2
  • courgetter skåret i små tern
    280 g
  • gulerødder skåret i små tern
    120 g
  • frosne grønne ærter
    100 g
  • dåsetun i olie (vægten er med olie), afdryppet, skåret i mindre stykker
    200 g
  • sorte eller grønne oliven udstenede, hele eller hakkede
    100 g
  • syltede drueagurker skåret i skiver
    15 - 20 g
  • mynte, frisk kun bladene
    1 kvist
  • ekstra jomfruolivenolie
    1 spsk
  • eddike (valgfrit)
    1 - 2 tsk
    1 - 2 tsk citronsaft, (valgfrit)
  • cherrytomater skåret i halve eller kvarte
    7

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 21 g
Kalorie 2027 kJ / 485 kcal
Tuk 18 g
Vláknina 6 g
Sacharidy 59 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...

Zobrazit vše