Zařízení & příslušenství
Rissalat med æg og tun
Příprava 20min.
Celkový 1hod.
4 portioner
Suroviny
-
vand1200 g
-
salt plus ekstra efter smag1 tsk
-
ris, parboiled (kogetid ca. 15 minutter)250 g
-
æg2
-
courgetter skåret i små tern280 g
-
gulerødder skåret i små tern120 g
-
frosne grønne ærter100 g
-
dåsetun i olie (vægten er med olie), afdryppet, skåret i mindre stykker200 g
-
sorte eller grønne oliven udstenede, hele eller hakkede100 g
-
syltede drueagurker skåret i skiver15 - 20 g
-
mynte, frisk kun bladene1 kvist
-
ekstra jomfruolivenolie1 spsk
-
1 - 2 tsk citronsaft, (valgfrit)eddike (valgfrit)1 - 2 tsk
-
cherrytomater skåret i halve eller kvarte7
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
21 g
Kalorie
2027 kJ /
485 kcal
Tuk
18 g
Vláknina
6 g
Sacharidy
59 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Min Kogebog
174 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater
30min.
Vegetarlasagne
Žádné hodnocení
Bagt mac and cheese med grøntsager
Žádné hodnocení
Soba nudler
Žádné hodnocení
Japanske ramen nudler
Žádné hodnocení
Dumpling dej
1hod.
Kinesiske ægnudler
1hod.
Ris-bowls med laks (2500 kcal)
Žádné hodnocení
Spaghetti diavolo (1800 kcal)
Žádné hodnocení
Speltsalat med feta og tomater (1500 kcal)
Žádné hodnocení
Sushibowls med laks (2200 kcal)
Žádné hodnocení
Pasta med rejer og spinat (2500 kcal)
50min.