Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di cipolla
- 100 g di pancetta di maiale a cubetti
- 350 g di piselli surgelati
- 700 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
1
cucchiaio di dado per brodo vegetale
nebo 1 cubetto di dado per brodo vegetale (per 0,5 l) - 350 g di pasta secca tipo ditalini rigati
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2197 kJ / 525 kcal
- Protein
- 22 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e lenticchie
50 min
Pasta e piselli
35 min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50 min
Pasta patate e provola
55 min
Gattò di patate
1h 30min
Crema al caffè
15min
Tagliatelle ai funghi
1h
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30 min
Pentolata di riso e zucca
50 min
Riso al pomodoro
30 min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Penne broccoli, salsiccia e olive
40 min