Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di cipolle a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di carne di manzo a bocconcini, senza nervi (2-3 cm)
- 100 g di salsiccia di maiale a pezzi (2-3 cm)
- 4 costine di maiale di piccole dimensioni
- 2 cucchiaini di concentrato di pomodoro
- 100 g di vino rosso seco
-
400
g di passata di pomodoro
nebo 400 g di polpa di pomodoro a pezzi - 1 - 2 cucchiaini di sale + q.b.
- 1 - 2 pizzichi di pepe + q.b.
- 5 - 6 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 320 g di pasta secca tipo ziti
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2627 kJ / 628 kcal
- Protein
- 39.5 g
- Sacharidy
- 62.8 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Pasta e piselli
35min
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e lenticchie
50min
Pasta e fagioli alla napoletana
40 Min
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Friarielli e salsiccia
50min
Pasta patate e provola
55min
Contorno di friarielli alla napoletana
40 Min
Pasta e patate con provola
1 Std.
Involtini di cotica al sugo
1 Std. 10 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3h