Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta all'uovo
- 300 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
Panna e funghi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio
- 450 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- ½ cucchiaino di sale
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1972.3 kJ / 471.8 kcal
- Protein
- 16 g
- Sacharidy
- 66.5 g
- Tuk
- 30 g
- Nasycený tuk
- 11.3 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 475 mg
Alternativní recepty
Pasta tonno, zucchine e pomodorini
40 min
Spaghetti all'amatriciana
35 min
Spaghetti pomodoro e speck
35 min
Pasta panna e prosciutto (senza lattosio)
25 Min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Farfalle risottate salmone e panna (senza lattosio)
35 min
Tagliatelle ai funghi
1h
Spaghetti al tonno
40 min
Spaghetti alla carbonara
30 min
Pasta alla bagossa
50 Min
Vermicelli aglio e olio
25 Min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45 Min