Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g di cozze
- 1 pizzico di pepe
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno in quarti
- 1 peperoncino piccante fresco a metà
- 150 g di pancetta tesa di maiale a fette
- 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di vino bianco
- 480 g di fagioli cannellini in scatola, sgocciolati
- 8 pomodorini ciliegia a metà
- 900 g di acqua
- 10 g di sale
- 250 g di crostini di pane
- origano secco q.b.
- 500 g di pasta secca tipo mezze maniche (cottura 12 minuti)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2920 kJ / 698 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 100.2 g
- Tuk
- 19.7 g
- Vláknina
- 7.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e piselli
35min
Pasta e fagioli alla napoletana
40min
Pasta e cavolfiore alla napoletana
45min
Pasta integrale fagioli e cozze
1h
Pasta e lenticchie al pomodoro
50min
Pasta e patate con provola
1h
Pasta patate e provola
55min
Zuppa di fagioli e cozze
55min
Ziti con ragù alla napoletana
1h 30min
Pizza di scarola
3 Std. 30 Min
Lasagne alla napoletana con polpettine
1 Std. 40 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.