
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa di pomodoro
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate e asciugate
- ½ mazzetto di basilico fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 85 g di olio di oliva
- 950 g di pomodori tagliati in quattro
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1000 g di melanzane
- 4 pizzichi di sale
- 300 g di mozzarella a fette (5 mm), spezzettata
- ½ mazzetto di basilico fresco le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 624 kcal / 2591 kJ
- Protein
- 32.6 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 18 g
Alternativní recepty
Gratin di patate
1hod. 10min
Cornetti e carne macinata con composta di mele
55min
Polpettine al sugo con purea di patate (8 porzioni)
1hod. 30min
Pane di spelta (con pezzo scottato)
11hod.
Feta al cartoccio
25min
Spaghetti alla carbonara
30min
Insalata di barbabietole
10min
Risotto ai pomodori con burrata
30min
Insalata di patate
1hod. 5min
Mousse di tonno
5min
Sugo alla bolognese
3hod. 15min
Insalata di broccoli con pinoli
5min