Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa di pomodoro
- 150 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ mazzetto di basilico fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 85 g di olio di oliva
- 950 g di pomodori, tagliati in quattro
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1000 g di melanzane
- 4 pizzichi di sale
- 300 g di mozzarella, a fette (5 mm), spezzettata
- ½ mazzetto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2591 kJ / 624 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Sugo alla bolognese
3 Std. 15 Min
Ghackets e hörnli gratinati
1 Std. 10 Min
Lasagne alle lenticchie
1 Std. 15 Min
Cake bagnata all'arancia
1hod. 30min
Focaccia con pomodori ciliegino
2 Std.
Crostata di formaggio Gruviera
Brak ocen
Cornetti al prosciutto
35 min
Frittelle di patate
45 Min
Gratin di gnocchi al porro
50 Min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Lasagne
2 Std.
Gratin di patate
1 Std. 10 Min