Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa di pomodoro
- 150 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (3 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- ½ mazzetto di basilico fresco (circa 10 g), le foglioline lavate e asciugate
- 85 g di olio di oliva
- 950 g di pomodori, tagliati in quattro
- 1 cucchiaino di sale
- ½ cucchiaino di zucchero
- 1 pizzico di pepe macinato
- 1000 g di melanzane
- 4 pizzichi di sale
- 300 g di mozzarella, a fette (5 mm), spezzettata
- ½ mazzetto di basilico fresco, le foglioline lavate e asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2591 kJ / 624 kcal
- Protein
- 32.6 g
- Sacharidy
- 18 g
- Tuk
- 45 g
Alternativní recepty
Carbonara vegetariana
30 Min
Pane bigio tostato alla mediterranea
Keine Bewertungen
Verdure ripiene
1h 20 phút
Tumbet (gratin di verdure di Maiorca)
1h 15min
Ratatouille
40 λεπτ.
Insalata greca
25 Min
Insalata di patate e verdure con pollo
1h 15min
Verdure ripiene
1h 20 phút
Cornetti al prosciutto
35 Min
Lasagne
2 Std.
Gratin di patate
1h 10min
Lasagne classiche
2 Std.