Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinaci
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di burro, non salato
- 1200 g di foglie di spinaci, surgelati, scongelati, sgocciolati (circa 950 g)
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
Besciamella
- 500 g di latte, freddo
- 50 g di burro, non salato
- 50 g di farina
- ¾ di cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di ricotta
- 1 limone, buccia grattugiata
- 30 g di succo di limone
Finitura
- 10 g di burro, non salato
- 12 foglie di pasta secca, tipo lasagna (senza precottura)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2858 kJ / 686 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Stelle alla cannella
1h 30min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Tortini alle verdure
55 min
Insalata di würstel e formaggio (TM6)
Žádné hodnocení
Lasagne alle lenticchie
1h 15 min
Pollo con riso alle zucchine e carote
45 min
Arancini di riso
3 Std. 5 Min
Capuns grigionesi
35 min
Polenta con ragù di funghi
45 min
Crostini con funghi e Fontina
35 min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Quiche di salmone e spinaci con feta
1h