Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Spinaci
- 100 g di Parmigiano reggiano, a pezzi (2 cm)
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 2 spicchi di aglio
- 20 g di burro, non salato
- 1200 g di foglie di spinaci, surgelati, scongelati, sgocciolati (circa 950 g)
- ½ cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
Besciamella
- 500 g di latte, freddo
- 50 g di burro, non salato
- 50 g di farina
- ¾ di cucchiaino di sale
- 4 pizzichi di pepe macinato
- 250 g di ricotta
- 1 limone, buccia grattugiata
- 30 g di succo di limone
Finitura
- 10 g di burro, non salato
- 12 foglie di pasta secca, tipo lasagna (senza precottura)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2858 kJ / 686 kcal
- Protein
- 31.2 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 37 g
Alternativní recepty
Zuppa di arance e zucca
35min
Bocconcini di pesce con salsa tartara
50 Min
Parmigiana al forno
1h 50min
Quiche di asparagi
1h
Kipferl alla vaniglia
1u. 30min
Piccata di pollo su ratatouille
40min
Lasagne
2u.
Mousse di tonno
5 Min
Condimento con senape e aceto balsamico
10 Min
Torta di carote argoviese
2u.
Insalata di lenticchie con barbabietola e feta
Žádné hodnocení
Crostata al rabarbaro
55min