Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pinoli
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di foglie di basilico fresco, lavate e asciugate delicatamente
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di pasta secca tipo trenette o linguine
- 100 g di fagiolini verdi a pezzi (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 56 g
- Tuk
- 29 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo in salsa di peperoni con couscous di zucchine e feta
Žádné hodnocení
Fonduta di formaggio
20min
Spaghettini ai peperoni
50min
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Pizza frescolina
1 Std. 40 Min
Gamberi in casseruola con vermicelli
30min
Tortini mediterranei alle verdure
Žádné hodnocení
Zuppa di pollo con noodle
1h 35min
Knöpfli all’aglio orsino
Žádné hodnocení
Pizzoccheri di Poschiavo con verdure
1 Std. 30 Min
Zuppa speziata di lenticchie alla marocchina
40min
Torta di mele «sminuzzate»
Žádné hodnocení