Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta, prosciutto e verdure
- 1 cucchiaino di burro, per imburrare
- 200 g di formaggio Emmental, a pezzi (2 cm)
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 250 g di cavolo cappuccio, a pezzi (3 cm)
- 200 g di prosciutto cotto, a fette, tagliate a metà
- 1200 g di acqua
- 300 g di pasta secca tipo maccheroni (tempo di cottura: 5 minuti)
- 200 g di patate, a pasta gialla densa, pelate, a cubetti (1 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca (circa 10 g), tritata finemente
Salsa
- 2 uova, fresche
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3781 kJ / 905 kcal
- Protein
- 47.7 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 49 g
Alternativní recepty
Torta di carote
1h 10min
Pasta con salsa al tonno
30min
Cake al limone sofficissimo
1h 30 min
Insalata di verdure con marinata al lime
15 menit
Risotto allo zafferano di Mund
45 min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 menit
Spaghetti alla carbonara
30min
Pizza alle verdure
2h 5min
Manzo al tamarindo con riso
8 Std. 10 Min
Penne al tonno
35min
Pizza di patate
1h 10min
Crostata alla pancetta e porri
1 godz.