Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta, prosciutto e verdure
- 1 cucchiaino di burro, per imburrare
- 200 g di formaggio Emmental, a pezzi (2 cm)
- 100 g di formaggio Gruviera, a pezzi (2 cm)
- 250 g di cavolo cappuccio, a pezzi (3 cm)
- 200 g di prosciutto cotto, a fette, tagliate a metà
- 1200 g di acqua
- 300 g di pasta secca tipo maccheroni (tempo di cottura: 5 minuti)
- 200 g di patate, a pasta gialla densa, pelate, a cubetti (1 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca (circa 10 g), tritata finemente
Salsa
- 2 uova, fresche
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3781 kJ / 905 kcal
- Protein
- 47.7 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 49 g
Alternativní recepty
Pasta al forno sprint
55 Min
Quiche di salmone e spinaci con feta
1 Std.
Risotto al pomodoro con basilico
30 Min
Gugelhopf veloce
Žádné hodnocení
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 Min
Biberli dell'Appenzello
2 Std. 20 Min
Brunsli di Basilea
8hod. 40min
Polpette croccanti di tacchino e lenticchie
40 Min
Pizza ai peperoni, spinaci e uova.
1h 45 min.
Minestrone con ceci
40 Min
Insalata di ebly con vinaigrette alle verdure
Žádné hodnocení
Gratin di patate
1 Std. 10 Min