
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta, prosciutto e verdure
- 1 cucchiaino di burro per imburrare
- 200 g di formaggio Emmental a pezzi (2 cm)
- 100 g di formaggio Gruviera a pezzi (2 cm)
- 250 g di cavolo cappuccio a pezzi (3 cm)
- 200 g di prosciutto cotto a fette, tagliate a metà
- 1200 g di acqua
- 300 g di pasta secca tipo maccheroni (tempo di cottura: 5 minuti)
- 200 g di patate, a pasta gialla densa pelate, a cubetti (1 cm)
- 1 ½ cucchiaino di sale
- ½ mazzetto di erba cipollina fresca (circa 10 g), tritata finemente
Salsa
- 2 uova fresche
- 200 g di panna (min. 30% di grassi)
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- ¼ di cucchiaino di pepe di Cayenna macinato
- ¼ di cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 905 kcal / 3781 kJ
- Protein
- 47.7 g
- Tuk
- 49 g
- Sacharidy
- 65 g
Alternativní recepty
Crostata di cipolle e formaggio
1hod. 15min
Polenta con salsa alla panna e champignons
50min
Dip di formaggio fresco ed erbe aromatiche
10min
Gratin dauphinois
50min
Lasagne
2hod.
Pasticcio di carne inglese
1hod. 40min
Tacchino con salsa ai mirtilli rossi
Žádné hodnocení
Hamburger di pollo all'indiana
4hod.
Pollo alla pechinese
Žádné hodnocení
Riso casimiro
45min
Focaccia con pomodori
40min
Tiramisù
5hod. 40min