Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La pâte
- 200 g de lait
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 2 œufs
- 50 g de sucre en poudre
- 1 c. à café bombée de sel
- 120 g de beurre mou, coupé en morceaux
La crème pâtissière
- 350 g de lait demi-écrémé
- 2 œufs
- 2 jaune d'œuf
- 20 g de farine de blé
- 30 g de cacao en poudre non sucré
- 50 g de sucre en poudre
- 100 g de sucre en grains
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1205 kJ / 285 kcal
- Protein
- 7.5 g
- Sacharidy
- 40.3 g
- Tuk
- 10.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petits pains au lait hérissons
2 godz. 35 min
Sablés viennois au chocolat
50min
Pain au lait à la crème vanillée
40min
Baguette viennoise
4h 25min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45min
Baguette viennoise au chocolat
2 godz. 45 min
Pain aux pépites de chocolat
3h 10 min.
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6 Std. 15 Min
Brioche "super bonne"
3 Std.
Beignets au four
2h
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min